Adanalı Ataşbak: “atıcılık sporunu yaygınlaştıracağız”

 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, atıcılık sporunu yaygınlaştıracaklarını söyledi. Ataşbak, Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey, Silah Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SİSİAD) Başkanı Cemil Eryürek, Bölge

Adanalı Ataşbak: “atıcılık sporunu yaygınlaştıracağız”
 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, atıcılık sporunu yaygınlaştıracaklarını söyledi. 
Ataşbak, Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ali Kocabey, Silah Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SİSİAD) Başkanı Cemil Eryürek, Bölge Antrenörleri Hakan Yüzbaş ile Aytekin Özaltın, Türkiye genelinde önemli dereceleri bulunan sporcular Durdu Danışoğlu, İlknur Çelik ve Ali İhsan Kaya’yı makamında kabul ederek atıcılık sporu hakkında sohbet ettiler.
Erkeklerin olduğu kadar kadınların da atıcılık sporuna yönlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Ataşbak, şöyle devam etti:
“Sarıçam İlçesi’nde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atıcılık Poligonu’nun eksiklerini gidererek buranın daha verimli çalışmasını sağladık. Kentimize gelecekte ikinci bir çağdaş atıcılık tesisleri kazandırmanın çabası içindeyiz. Adana ve ilçelerinde hayli başarılı atıcılar bulunuyor. Bunları malzeme konusunda destekliyoruz. Tüm hedefimiz atıcılık sporunu yaygınlaştırmaktır. Bu kapsamda, çevre illerde yapılan müsabakalar ile Türkiye birinciliklerinde kentimizden başarılı sporcuları gönderiyoruz. Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz.”
Atıcılık Federasyonu Adana İl Temsilcisi Kocabey, yeni göreve atanan İl Spor Müdürü Ataşbak’a atıcılık sporuna gösterdiği yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ederek, yakın hedefte yapacakları atıcılık yarışlarına beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor