Adana Demirspor'a büyük bağış

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un amatör kulüpler sorumlusu Ekrem İnaltekin, kulübe 500 bin lira bağış yaptı.  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, tesislerde düzenlenen törende, karşılıksız olarak kulübe 500 bin lira destek veren İnaltek

Adana Demirspor'a büyük bağış
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un amatör kulüpler sorumlusu Ekrem İnaltekin, kulübe 500 bin lira bağış yaptı.
 
 Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, tesislerde düzenlenen törende, karşılıksız olarak kulübe 500 bin lira destek veren İnaltekin’e teşekkür etti. Sözlü, “Taşın altına hep beraber elimizi koyacağız. Demirspor sevdalıları tek vücut olup Adana Demirspor’u süper lige taşıyacaktır” diye konuştu.
 
İnaltekin de bu büyük camianın özlemle beklediği süper lig özlemine son vermek için maddi ve manevi olarak tüm kentin kenetlenmesi gerektiğinin altını çizdi.
 
Gerek yönetim kurulu gerekse kulübe gönül veren tüm iş adamlarının fedakarlık göstererek camiayı mutlu etmeleri gerektiğini ifade eden İnaltekin, "Bu büyük taraftarımız süper ligi çoktan hak ediyor. Gelin hep beraber bu başarıya ortak olalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor