Adamlığına ters gelirmiş!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaraylı Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.Burak maçla ilgili değerlendirmesinde, "Bugün iki tarafın da kazanabileceği bir maçtı . B

Adamlığına ters gelirmiş!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaraylı Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Burak maçla ilgili değerlendirmesinde, "Bugün iki tarafın da kazanabileceği bir maçtı . Bi an oyun koptu ama. Pas vereceğim yerde vurmasam, vuracağım yerde pas vermesem golü bulabilirdik. Trabzonspor'un da pozisyonları vardı. İlk yarıyı lider bitirdiğimiz için mutluyuz." dedi.

Burak seyircinin kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili olarak da "Ben de çok şey söyleyebilirim ama ben onlar gibi değilim. Küfür etmem, yüzüne söylerim söylemem gerek şey olursa. Gerek yok böyle şeylere, benim adamlığıma ters bunlar . Şenol hocaya teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hoca benim için farklıdır, gerisinin önemi, değeri yok." şeklinde konuştu.

Maç içinde nasıl duygular içinde olduğu sorulan Burak Yılmaz, "Tabii ki farklı duygular içerisindeydim. Arkadaşların yanına da gittim. Ben burda tabiri caizse şampiyonluk gördüm, gol kralı oldum. Kupalar kazandık. Sadri başkanın dediği gibi şampiyon geldiğim yere 5 milyon lira kazandırdım. Demek ki onlarda vefa bu kadarmış." diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor