Adalı ve Akın'ın tedbiri kaldırıldı

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve futbolcu İbrahim Akın ile ilgili idari tedbir kararı kaldırıldı.

Adalı ve Akın'ın tedbiri kaldırıldı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in idari tedbir kararlarını kaldırdı. Öte yandan futbolcu İbrahim Akın'ın da hakkında verilen idari tedbir kararı kaldırıldı.

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar da PFDK futbolda şike iddialarına yönelik açılan davanın sanıklarından Beşiktaş Kulübü yöneticisi Serdar Adalı ve Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş için Futbol Federasyonu'nca verilen tedbir kararlarının kaldırdığını, Adalı ve Ateş için verilen ''seyirden men'' tedbirinin kaldırılması için de mahkemeye başvurduklarını bildirdi.

Ahmet Akpınar, yaptığı açıklamada Serdar Adalı ve Ahmet Ateş için yaptıkları başvuru üzerine Futbol Federasyonu tarafından verilen tedbir kararının PFDK'nın Futbol Disiplin Talimatı'nın 84. maddesi gereğince kaldırdığını kaydetti.

Serdar Adalı ve Ahmet Ateş'in müsabakalara izlemelerindeki tek engelin Cumhuriyet Savcılığınca konulan ''seyirden men'' tedbiri olduğunu belirten Akpınar, ''Mahkemeye 'seyirden men' tedbiri uygulamasının kalkması için de başvuruda bulunduk. PFDK'nın aldığı kararı da ek dilekçeyle mahkemeye ileteceğiz. Buradan da olumlu sonuç çıkarsa Serdar Adalı ve Ahmet Ateş'in müsabakaları izlemelerinde engel kalmayacak'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor