Acun'a Trabzonspor forması!

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Kulübümüz tarafından, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'a Trabzonspor forması hediye edildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde devam eden yarışma önc

Acun'a Trabzonspor forması!

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Kulübümüz tarafından, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'a Trabzonspor forması hediye edildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde devam eden yarışma öncesi, kulislerinde ziyaret edilen Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'a üzerlerinde isimlerinin yazıldığı Trabzonspor forması, fuları ve şapkası hediye edildi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının Juri üyeleri, kulübümüze teşekkürlerini sunarken, aynı zamanda program yapımcısı olan Acun Ilıcalı, takımımızın ligde sergilediği başarılı performansın etkileyici olduğunu belirterek, “Ligdeki konumunuzdan dolayı kutlarım. Trabzonspor çok iyi futbol oynuyor. Gidişatınız çok iyi. Ligin kalan bölümünde de başarılarınızın devamını diliyorum” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor