Açık ve net: ŞAMPİYON TRABZONSPOR'DUR!

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Haber61 Tv’ye samimi açıklamalarda bulunurken çok net mesajlar verdi. Üstün açık ve net olarak 2010-11 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu dile getirdi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitingi ve

Açık ve net: ŞAMPİYON TRABZONSPOR'DUR!

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Haber61 Tv’ye samimi açıklamalarda bulunurken çok net mesajlar verdi. Üstün açık ve net olarak 2010-11 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu dile getirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitingi ve ziyaretleri dolayısla Trabzon’a gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, daha önceleri yaptığı açıklamalarda olduğu gibi yine Trabzonspor’dan yana net mesajlar verdi.

İlk olarak Başbakan Erdoğan’ın mitingini değerlendiren Üstün  “Trabzon herzamanki Trabzon. Bölgemizin önde gelen ilidir. Kalabalıkta bugün çok güzeldi. Başbakanımız da çok güzel bir konuşma yaptı. Trabzonluların coşkularının herzamanki gibi aynı olduğunu gördüm.” İfadelerini kullandı

Geçmişte Trabzonspor ile ilgili AK Parti Trabzon milletvekillerinden daha çok ses getiren açıklamalar yapmasıyla bilinen  Üstün Haber61 TV’ye yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarı olduğunu vurgulayarak “Ben Trabzonspor taraftarı ve kongre üyesiyim. Bunların hepsi bir tarafa bir hak ortaya çıkmıştır. Avrupa’dan kulüplere gelen cezadan mahkemenin verdiği karardan ne olduğu belli olmuşur . “ dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

95.20131123183549.jpg

“Kupa Başbakan’da mı?” şeklindeki sorumuza ise Üstün “Kupa  Başbakan’da olamaz. Başbakanlar takım tutamaz . Ancak sadece gönülden tutarlar fiili bir şekilde tutamaz.  Trabzonspor’da onun takımıdr Rizespor’da onun takımıdr bütün takımlar onun takımıdır. İşi o noktaya getirmez sayın başbakanımız.  Bakın yarın temelini atacağımız Akyazı projesi, Trabzon ve Trabzonspor için ne kadar hayati bir proje olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama tabi başbakanımızın şimdiye kadar alışılagelmiş siyasetçilerden ziyade benim torunlarım şöyledir böyledir diye tavrını açıkça belirliyor. Onu da Türk milleti bu tavrıyla sevdi, böyle kabul etti. Fenerbahçeli olduğunu söyledi, bende Trabzonsporluyum. Ben burada bir pankart gördüm “ Fenerbahçeli olmanıza rağmen sizi seviyoruz” diye , Trabzon böyle bir şehir, Fenerbahçeli oluşuna dahil tahammül ediyoruz diye. Başbakan böyle bir şey yapmaz çünkü onun Trabzon’u ne kadar sevdiğini çoK iyi biliyoruz.” Şeklinde cevap verdi.

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün  Trabzonspor’un 2010-11 sezonu tecil iptali hakkında yaptığı başvurunun reddedilmesi ile ilgili olarakta “Bundan sonraki süreçte Trabzonspor’un hakettiği kupayı alması gerektiğine inanıyorum. Trabzonspor  TFF’ye müracaatını yaptıktan sonra , TFF diyor ki heralde Tahkim’in kararları nihai kararlardır. Ancak UEFA’dan gelecek kararlara da uymak zorundadır.  Trabzonspor bence bu yolu takip etti , önce TFF’ye müracaat etti oradaki işi bitirdikten sonra götüreceği yere götürerek kupayı alacak İnşaalah.  Ben her zaman söylüyorum 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur. Ben taraftar olarak konuşuyorum  benim siyaseten Trabzon’da bir sorumluluğum yoktur. Burada ki milletvekillerimizin siyasi sorumlulukları da var ili temsil ediyorlar , benim bu anlamda rahatlığım olduğu için daha rahat konuştum. “Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor