Abi arkan pislenmiş dedi ve…

Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.S (68) isimli şahıs dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.Edinilen bilgiye göre yolda yürüyen N.S.’ye bir kişi arkadan “abi arkan batmış” şeklinde seslendi ve bunun üzerine arkasına bakan N.S. de arkasını

Abi arkan pislenmiş dedi ve…

Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.S (68) isimli şahıs dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.
Edinilen bilgiye göre yolda yürüyen N.S.’ye bir kişi arkadan “abi arkan batmış” şeklinde seslendi ve bunun üzerine arkasına bakan N.S. de arkasının pislenmiş olduğunu gördü.  Pantolonunu temizlemek içen şadırvana giden N.S.’ye kendisine seslenen şahısta “kemerini gevşet de silelim”  diyerek yardım etti.  Olayın ardından ikametine giden N.S. pantolonunun arka cebinde olan 1.700 TL’nin yerinde olmadığını farketti.  Bunun üzerine polise başvuran N.S  alınan ifadesinde kendisine seslenen şahsın şadırvanda arkasına geçip kemerinden tutarak pantolonunu siler gibi yaptığını ve daha sonra ikametine gittiğinde arka cebinde bulunan 1.700 tl’nin yerinde olmadığını belirtti.  Şahıstan şüphelenen N.S. polise giderek davacı oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor