Abdullah Karmil Trabzonspor'da!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Giray Kaçar’ın sağlık durumunda problem çıkması nedeniyle Futbolu bırakma durumu gündeme gelirken boşalan yerinde kimin oynayacağı Trabzonspor’u kara kara düşündürüyor.Sol Baba İle Zokoro’nın Afrika kupasına gitmeleri ve bu

Abdullah Karmil Trabzonspor'da!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Giray Kaçar’ın sağlık durumunda problem çıkması nedeniyle Futbolu bırakma durumu gündeme gelirken boşalan yerinde kimin oynayacağı Trabzonspor’u kara kara düşündürüyor.

Sol Baba İle Zokoro’nın Afrika kupasına gitmeleri ve bu turnuvada final oynamaları halinde Şubat ayının sonuna kadar bu iki siminde Trabzon’da olmama ihtimali üzerine 1461 Trabzon’da takviye gerçekleşecek.

Elde edilen bilgiye göre Teknik adam Şenol Güneş’in de beğeniyle izlediği Abdullah Karmil’le bu açık kapatılacak. Karmil’in son dönemdeki performansı PTT 1. Liginde göz dolduruyordu

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor