Abdullah hocadan Sapara’ya övgü

 Trabzonspor eski futbolcusu Abdullah Ercan Gaziantep’den öğrencisi olan Sapara’ya övgü yağdırdı.  Trabzonspor’un eski milli futbolcusu Gaziantepspor eski teknik direktörü Abdullah Ercan, Gaziantepspor’da  kısa bir dönem çalıştırdığı öğrencisi Trabzonspor

Abdullah hocadan Sapara’ya övgü

 

Trabzonspor eski futbolcusu Abdullah Ercan Gaziantep’den öğrencisi olan Sapara’ya övgü yağdırdı.

 

 

Trabzonspor’un eski milli futbolcusu Gaziantepspor eski teknik direktörü Abdullah Ercan, Gaziantepspor’da  kısa bir dönem çalıştırdığı öğrencisi Trabzonsporlu Sapara’ya övgü yağdırdı.

 

Lig TV de yayınlanan spor programına katılan teknik direktör Ercan Gaziantep’ı çalıştırdığı dönemde kiralık olarak Trabzonspor’dan aldırdığı Sapara’nın çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyledi.

 

 Teknik direktör Abdullah Ercan Sapara’nın Trabzonspor’a güç katacağına inandığını belirterek “ Geçen sezon devre arasında onu kiralık olarak aldık. Bize inanılmaz katkıları oldu. Sapara çok yönlü becerileri olan bir futbolcu. Trabzonspor’da kalırsa orta sahaya büyük güç katar .Trabzonspor’un yeni transferlerinin içersine Sapara’yıda katabilirsiniz . Kalırsa Trabzonspor’a çok büyük katkı yapar ” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor