Abdullah Avcı'ya SMS ile tepki!

A Milli Takım'ın bugün Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Sivasspor'un yıldız ismi Erman Kılıç, bu duruma büyük tepki gösterdi.Ay-Yıldızlı formayı giymeyi umut eden 28 yaşındaki futbolcu, kadroda olmadığını görünce çılgına döndü.

Abdullah Avcı'ya SMS ile tepki!

A Milli Takım'ın bugün Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna alınmayan Sivasspor'un yıldız ismi Erman Kılıç, bu duruma büyük tepki gösterdi.

Ay-Yıldızlı formayı giymeyi umut eden 28 yaşındaki futbolcu, kadroda olmadığını görünce çılgına döndü. Sivasspor'un bu sezonki başarısında önemli pay sahibi olan yıldız oyuncu, tepkisini A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya telefondan mesaj atarak gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye'de oynadığı dönemde hocası olan Avcı'ya, 'teşekkürler' yazarak sitemini dile getiren Erman'ın büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. 

Bu sezon cezası nedeniyle yalnızca 28. hafta maçında forma giyemeyen Erman, 7 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 da asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor