Abdullah Avcı'ya 'şike' sorusu

A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türk futbolunda yeni yüzlerin önünün açılması gerektiğini söyledi.Çaykur Rizespor ziyareti sonrasında Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ne giden Abdullah Avcı, yeşil beyazlı ekibin tesislerini çok beğend

Abdullah Avcı'ya 'şike' sorusu

A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türk futbolunda yeni yüzlerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Çaykur Rizespor ziyareti sonrasında Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ne giden Abdullah Avcı, yeşil beyazlı ekibin tesislerini çok beğendiğini dile getirdi. Rizespor’u çalıştıran arkadaşı Mehmet Ali Karaca’ya destek olmak istediğini söyleyen Avcı, "Rizeli bir futbol adamı olarak bir gözümüzün bir ayağımızın burada olacağı bir gerçek” dedi.

TÜRK FUTBOLUNDA YENİ İNSANLARIN VE YÜZLERİN ÖNÜNÜN AÇILMASI GEREKİYOR

Kasımpaşaspor karşısında Çaykur Rizespor’un başında sahaya çıkacak olan teknik direktör Mehmet Ali Karaca’nın tüm maçlarda takımın başında olmasını dilediğini belirten Avcı, “Benin gönlüm yönetimin ona destek vermesidir. Türk futbolunda yeni insanların ve yüzlerin önünün açılması gerekiyor.

Karaca da onlardan biridir. Gönlüm uzun süre Rizespor’da çalışmasından yana. Rizespor takımının da Mehmet Ali Karaca’nın da önünü açacağını ve destek olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE YAPILACAK FIFA U20 DÜNYA KUPASI

Bir soru üzerine aralarında Rize’nin de yer aldığı 7 ilde 2013 yılında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası organizasyonunu değerlendiren Avcı, şunları söyledi:

“Ülke adına çok güzel. Rize stadını biliyorum. 3 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çalıştırırken Trabzonspor ile kupa finalini burada oynamıştık. Ülkede böyle organizasyonların olması ülkenin tanıtımı ve sosyo ekonomik açısından son derece önemli. Ülkedeki statların bir takım fiziki şartları düzelmelerle gidiyor.

Rizespor’un stadyumu ise yeni. UEFA kriterlerine son derece uygun. Şampiyonanın burada olmasının, hem milli takımımız hem de diğer takımlar ve şehirler adına çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

ŞİKE DAVASI SORULDU

Şike davası ile ilgili bir soruya ise Avcı, “O konuyu hiç sormayın. 8 aydır o konuyu hiç konuşmadım. Futbol oyunu, sahanın içi çok güzel. Orayla ilgilensek daha doğru olacak bizim için” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor