Abdullah Avcı'dan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından gündeme gelen isimler arasında yer alan A Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'dan kendisine ulaşan bir teklif olma

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından gündeme gelen isimler arasında yer alan A Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan kendisine ulaşan bir teklif olmadığını söyleyen Avcı, "Şu ana kadar Trabzonspor'dan bir teklif almadım ve bu konuda hiçbir yönetici ile bir görüşmem olmadı. Rıza Çalımbay hocanın Çaykur Rizespor'dan ayrılmasının ardından bir teklif aldım ancak bu teklifi bazı sebeplerden dolayı kabul etmedim. Çaykur Rizespor dışında ara transfer döneminde de 5-6 Süper Lig kulübünden teklif aldım. Kendi kariyer planlamam açısından da bu sezon Süper Lig'de bir takım çalıştırmak istemiyorum. Önümüzdeki sezon başında gelecek olan teklifleri çalışma prensiplerimi de göz önüne alarak değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor yönetiminin teknik diretörlük koltuğu için yabancı bir isim düşündüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor