Abdullah Avcı turnuva elçisi oldu

Antalya'da 2-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyonanın hem Türkiye hem de kadın futbolu için çok önemli bir vitrin olacağını vurgulayan Abdullah Avcı, ''Kadın futbolu ülkemizde henüz istenen seviyede olmasa da önemli bir atılım içinde.Türkiye Futbo

Abdullah Avcı turnuva elçisi oldu

Antalya'da 2-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyonanın hem Türkiye hem de kadın futbolu için çok önemli bir vitrin olacağını vurgulayan Abdullah Avcı, ''Kadın futbolu ülkemizde henüz istenen seviyede olmasa da önemli bir atılım içinde.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak kadınların futbola katılımına ve hem de tanıtıma yönelik çalışmalarımız ile UEFA tarafından Grassroots'da iki yıldıza birden layık görüldük'' dedi.

Avcı, TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamasında, kendisinin de uzun yıllar altyapılarda çalıştığını vurgulayarak, ''Özellikle 19 ve 17 yaş altı kategorilerindeki oyunculara bu güzel oyundan fair play ruhu içinde zevk almalarını aşılamak çok önemli. 19 ve 17 yaş altında kulüpler ile milli takımların vereceği eğitim de çok önemli.

Bu tarz turnuvalarda yer almak, oyuncuların futbol bilgisini geliştirdiği gibi diğer ülkelerin oyun ve sosyal kültürlerini öğrenmeleri konusunda önemli bir katma değer sağlamakta'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler