Abdullah Avcı Hollanda'yı övdü

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan Hollanda'nın, 2012 Avrupa Şampiyonası'na ilk turda veda etmesiyle ilgili olarak, ''Hollanda her zaman iyi bir takımdır. Turnuvalarda değ

Abdullah Avcı Hollanda'yı övdü

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan Hollanda'nın, 2012 Avrupa Şampiyonası'na ilk turda veda etmesiyle ilgili olarak, ''Hollanda her zaman iyi bir takımdır. Turnuvalarda değişik sonuçlar alabilir. Artıları, eksileri var. Bizim de tespit ettiğimiz bazı şeyler var, onun üzerinde çalışıyoruz'' dedi. Avcı, Hollanda'nın, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı maçları takip ettiğini belirterek, ''Hollanda'nın maçlarını seyrettim. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra çalışmalarımızı masa üstüne yatıracağız. Bu şampiyonanın grubundan çıkamadılar, nasıl bir strateji belirleyecekler onu bilmiyorum ama biz de kendimize göre bir takım çalışmalar yapacağız. Hollanda takımı her zaman iyi bir takımdır. Turnuvalarda değişik sonuçlar alabilir. Artıları, eksileri var, bunu kamuoyu da konuşuyor. Bizim de tespit ettiğimiz bazı şeyler var, onun üzerinde çalışıyoruz. Önemli olan bizim neler yapabileceğimiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor