Abdul Majeed Waris kimdir?

Trabzonspor, Spartak Moskova, Porto gibi takımların kadrosunda bulunan Abdul Majeed Waris kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Abdul Majeed Waris kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Abdul Majeed Waris kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

ABDUL MAJEED WARIS KİMDİR?

19 Eylül 1991 yılında Gana'nın Temale kentinde dünyaya gelen Waris, 1,72 boyunda ve santrafor mavkisinde forma giymektedir.

Gana'da Right to Dream Academy altyapısında forma giyen Waris, Hartpury College, BK Häcken, Spartak Moskova, Valenciennes FC, Trabzonspor, FC Lorient, FC Porto takımlarında forma giyen futbolcu son olarak Fransa'nın Nantes takımında forma giymektedir.

Kariyerinde bir kez gol krallığı yaşamıştır.

Kendisi için kariyeri boyunca toplamda 19 Milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli ödenmiştir.

Özellikleri: Santrafor mevkisinin yanı sıra sol ve sağ kanattada forma giyen Waris, hızlı koşuları ve çalımları ile dikkat çekmektedir.

Abdul Majeed Waris kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler