ABD'li Edu Trabzon yolunda mı?

ABD'li Edu'nun Trabzonspor'a yakın olduğu yazıldı. Trabzonspor, Glasgow Rangers'in 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı. Başkan Sadri Şener'in, 'Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var' diyerek gündeme getirdi

ABD'li Edu Trabzon yolunda mı?

ABD'li Edu'nun Trabzonspor'a yakın olduğu yazıldı. Trabzonspor, Glasgow Rangers'in 25 yaşındaki ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı.

 

Başkan Sadri Şener'in, 'Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var' diyerek gündeme getirdiği yabancı oyunculardan birinin Edu olduğu öğrenildi.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün düzenlediği basın toplantısında yaptığı, "Yüzde 70 oranında anlaşma sağladığımız yabancılar var" açıklamasından sonra taraftarları heyecan sardı. Real Betisli Emana ve Sevillalı Zokora'dan sonra bordo mavili takımın gündemine sürpriz bir isim girdi. Trabzonspor, İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers'in ABD'li 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Maurice Edu'yu gündemine aldı. Bu futbolcuyla yakından ilgilenen Trabzonspor'un Edu'yla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

 

ÜLKESİNDE OLDUKÇA POPÜLER

2006 yılında Amerika'nın en değerli 5 oyuncusundan biri seçilen Edu, 2009 yılında da Kuzey Amerika'nın en değerli oyuncusu seçildi. 3 sezondur Glasgow Rangers forması giyen Edu, ülkesinde ve İskoçya'da oldukça popüler isimlerden birisi. Bursasporlu Altidore'un da yakın arkadaşlarından birisi olan Edu'nun Trabzonspor'un şampiyon olması durumunda bordo mavili formayı giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Bordo mavili yöneticiler ise transferler netleşmeden isimler konusunda açıklama yapmak istemiyor. Edu'nun bonservis bedelinin ise 3 milyon Euro civarında olduğu ve Arsenal'in de bu oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor