ABD’li basketçi namazla dalga geçti

Osmaniye Gençlik’in ABD’li oyuncusu, namaz ibadetini ti’ye aldı.Osmaniye Gençlik’in ABD’li, oyuncusu Kelly Santos namazla dalga geçti. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’i takımlarından Osmaniye Gençlik’in ABD’li oyuncusu Kelly Santos’un namazla dalga geçt

ABD’li basketçi namazla dalga geçti

Osmaniye Gençlik’in ABD’li oyuncusu, namaz ibadetini ti’ye aldı.

Osmaniye Gençlik’in ABD’li, oyuncusu Kelly Santos namazla dalga geçti. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’i takımlarından Osmaniye Gençlik’in ABD’li oyuncusu Kelly Santos’un namazla dalga geçtiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Namaz kılan bir kadının taklidini yapan Santos’a yanındaki arkadaşları da kahkaha atarak eşlik etti. Arkadaşlarının “Kelly namaz kılıyor. Cono’lara benzedi” demesi de dikkatlarden kaçmadı.

Sosyal medyadan tepkiler gelince Kelly Santos 3 dilde bir açıklama yazdı. Santos, “Paylaşımım için özür dilemek istiyorum. Kötü niyetli yapılmış bir şey değildi. Tüm Müslüman arkadaşlara saygı duyuyor ve seviyorum” şeklinde mesaj yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler