A.Aker'de neler yaşandı?

Yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından Avni Aker'de büyük gerilim yaşandı.İŞTE AYRINTILAR;Trabzonspor taraftarlarının Fenerbahçe aleyhine tezahuratları ve tepkisi üzerine polis protokol tribünü önünde taraftara enge

A.Aker'de neler yaşandı?

Yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından Avni Aker'de büyük gerilim yaşandı.

İŞTE AYRINTILAR;

Trabzonspor taraftarlarının Fenerbahçe aleyhine tezahuratları ve tepkisi üzerine polis protokol tribünü önünde taraftara engel olmaya çalıştı. Bunun üzerine taraftar daha çok tepki gösterdi ve gerilim yaşandı.

***

Polisle taraftarın yaşadığı gerilimin ardından polis taraftara karşı jop kullandı. Jopla yapılan müdahalenin ardından polis ekipleri Akrep aracıyla taraftar ve polislerin arasına girdi. Taraftar ''Burası Trabzon burdan çıkış yok,terörist değiliz Trabzonluyuz' ve "Vali istifa " şeklinde polisi ve vali Abdil Celil Öz'ü protesto etti.

***

Avni Aker'in içinde ve dışında gerilim sürüyor. Çıkan olaylarda 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

***

Saha dışında polis Trabzonspor taraftarına gazla müdahale etti. Gazla müdahale esnasında emniyet müdür yardımcısı, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Yönetici Engin Kara da gazdan etkilendi. Gaz basın mensuplarını da etkiledi ve basın odasında kapılar kapandı.

***

Avni Aker'in dışında 3 özel hareket arabası protokol girişi önüne gelmek isterken taraftarlar araçların önünü keserek " Biz terörist değiliz" şeklinde slogan attılar. Özel hareket araçları zorlanarak protokol girişinin önüne geldi. Gazla müdahale sürüyor...

***

Çok sayıda polis gazdan etkilenerek saha içinde tedavi altına alındı.

***

Avni Aker'in önündeki park polislerce kapatılırken stadın futbolcu giriş kapısı haricindeki tüm girişleri kapatıldı. Protokol çıkışının önünde ise TOMA'lar ve barikatlar ile polis taraftara karşı önlem aldı. Taraftarlar da tepkilerini sürdürerek TOMA'lara bazı cisimler fırlattı.

***

Saha dışında yaşanan olaylar sürerken yaralanan bir çok kişiden biri de Vali Öz'ün koruması oldu / Tıklayın

***

Onur Kıvrak ve Sebahattin Çakıroğlu taraftarın yanına indi/Tıklayın

***

Saat 23.50 itibariyle Trabzonspor Avni Aker'den ayrıldı

***

Ve Fenerbahçe 00.40'ta Avni Aker'den ayrıldı/TIKLAYIN

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor