A2 maçlarını TFF verecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bundan böyle her hafta A2 Ligi'nde oynanan karşılaşmalardan birinin görüntülerinin, federasyonunun internet sitesinden izlenebileceğini bildirdi.Federasyondan yapılan açıklamada, Türk futboluna farklı bir açılım sunma hed

A2 maçlarını TFF verecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bundan böyle her hafta A2 Ligi'nde oynanan karşılaşmalardan birinin görüntülerinin, federasyonunun internet sitesinden izlenebileceğini bildirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, Türk futboluna farklı bir açılım sunma hedefi olan A2 Ligi'nde 2011-12 sezonunun başlaması ile birlikte, video yeniliğinin de hayata geçtiği ifade edilerek, "TFF Bilgi İşletim ve Uygulama Müdürlüğü'nün çalışmaları ile her hafta A2 Ligi'nden seçilen bir maç, 'geniş özet' ve 'maçın golleri' şeklindeki 2 versiyon ile www.tff.org sitesinden futbolseverlerin hizmetine sunulacak. TFF tarafından çekimi ve montajı yapılan maçlar, karşılaşmalar tamamlandıktan sonra 24 saat içinde siteden yayınlanacak" denildi.

Futbolseverler, A2 Ligi'ndeki ilk hafta maçlarından Kartalspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının görüntülerini federasyon internet sitesinden izleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor