A Millilerin hakemi belli oldu

A Milli Takım’ın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off rövanşında Hırvatistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’nundan Pedro Proenca yönetecek.A Milli Takım’ın, 15 Kasım Salı günü Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyo

A Millilerin hakemi belli oldu

A Milli Takım’ın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off rövanşında Hırvatistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’nundan Pedro Proenca yönetecek.

A Milli Takım’ın, 15 Kasım Salı günü Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off rövanş maçının hakemleri açıklandı.

Stadion Maksimir'de oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Brych'ın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Jorge Ferreira Santos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler