A Milli takımda oynamak isterim

Almanya Bundesliga takımlarından St. Pauli'de oynayan Türk kökenli oyuncu Deniz Naki, Türkiye'de herhangi bir takımda forma giymek istemediğini ancak Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesi halinde hiç düşünmeden kabul edeceğini söyledi.St. Pauli kulübünün

A Milli takımda oynamak isterim

Almanya Bundesliga takımlarından St. Pauli'de oynayan Türk kökenli oyuncu Deniz Naki, Türkiye'de herhangi bir takımda forma giymek istemediğini ancak Türk Milli Takımı'ndan teklif gelmesi halinde hiç düşünmeden kabul edeceğini söyledi.

St. Pauli kulübünün Millerntor tesislerinde verdiği resepsiyonda, şu an bir kız arkadaşı olmadığını belirterek, ''Ben de bir gün evlenmek isterim ve tercihim Türk olur. Aynı kültürü, inancı paylaşıyor, aynı dili konuşuyoruz. Farklı kültürden olunca bir gün ister istemez kültür çatışması ortaya çıkıyor. Şu an için erken ama zamanı geldiğinde bir Türk ile evlenmek isterim'' dedi.

Yeni bir köpek aldığını ve sporun dışında boş zamanını köpeği ile birlikte geçirdiğini de ifade eden Deniz, ''Ateş'' adını verdiği köpeğine de Türkçe seslendiğini kaydetti.

Deniz, ''Burada doğdum, büyüdüm. Ancak kültürümden ve dilimden hiç taviz vermedim. Ateş'e birçok Türkçe kelime öğrettim. Hepsini çok iyi anlıyor'' dedi.

Deniz ayrıca, St. Pauli'de kalmak istediğini ve sözleşmesinin 2012 yılına kadar devam ettiğini belirterek, ''Türkiye'de herhangi bir takımda oynamak istemem ama Türk Milli Takımında oynamayı çok isterim. Öyle bir teklif geldiği zaman da hiç düşünmeden kabul ederim'' diye konuştu.

Bundesliga'da sezona çok iyi başladığını da ifade eden Deniz, St. Pauli takımının iyi bir yere geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler