A Milli Takım Toplandı!

A Milli Futbol Takımı, 10 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da Estonya ile oynayacağı özel maç için Swissotel'de toplandı.Aday kadroda yer alan oyuncular, saat 13.30'dan itibaren bir araya geldi. Otel girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Mil

A Milli Takım Toplandı!

A Milli Futbol Takımı, 10 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da Estonya ile oynayacağı özel maç için Swissotel'de toplandı.
Aday kadroda yer alan oyuncular, saat 13.30'dan itibaren bir araya geldi. Otel girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, yaşanan şike iddiaları ardından oyuncuların moral olarak iyiye gittiğini söyledi.

Estonya maçının daha önceden programlanmış bir karşılaşma olduğunu belirten Buruk, şans eseri Dünya Kupası elemelerinde de Estonya ile aynı gruba düştüklerini hatırlattı.

Buruk, oyuncuların özveriyle çalıştığını kaydederek, ''Eylül ayının başında Avrupa Şampiyonası elemelerinde iki maçımız olacak. Bu ayın sonunda kampa gireceğiz. Liglerin başlamaması zaman zaman çok konuşuluyor. Oyuncuların antrenman ve maç performansını etkiliyor. Biz en iyi şekilde oyuncularımızı takip ediyoruz. Teknik direktörlerimiz de bize destek oluyor.''şeklinde konuştu.

Estonya maçının, hazırlıklar için faydalı olacağını da dile getiren Buruk, oynanacak maç öncesi 4-5 günlük sürede oyuncularla bir arada olma fırsatı yakaladıklarını ve Avrupa Şampiyonası elemeleri için oynayacakları karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

Beşiktaş'tan sadece bir futbolcunun milli takıma çağrılması ile ilgili soruya da Buruk, ''Beşiktaş'a saygı duymak lazım. Ama kulüp ayrımı diye bir şey yok. Burası milli takım. Hocamız hangi kulüpten kaç kişi geldi diye bakmıyor. Kim formdaysa iyi durumdaysa o milli takıma geliyor.'' karşılığını verdi.

İLK ANTRENMAN BU AKŞAM

A Milli Takımı, Estonya ile yapacağı maçın ilk antrenmanını ise bu akşam Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirecek.

Milli takım, yarın yine Fiyapı İnönü Stadı'nda, 8 Ağustos Pazartesi günü de Türk Telekom Arena'da antrenmanlarını yapacak. Milliler, 9 Ağustos Salı günü Fiyapı İnönü Stadı'nda gerçekleştirecekleri antrenmanla Estonya maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

A Milli Futbol Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosunda ise şu isimler bulunuyor:

Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Çağlar Birinci, Selçuk İnan, Arda Turan, Kazım Kazım (Galatasaray), Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Semih Şentürk (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Trabzonspor), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Sinan Bolat (Standard Liege), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Tunay Torun (Hertha Berlin), Mehmet Topal (Valencia), Gökhan Töre (Hamburg).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor