A Milli Takım kampı başladı!

A Milli Takımımız, 2011 yılının ilk milli maçını oynayacağı Güney Kore karşılaşması için belirlenen aday kadrosu İstanbul'da toplandı.  A Milliler, Güney Kore maçı için ilk antrenmanını Pazartesi günü saat 19.00'da Fiyapı İnönü Stadı'nda yapacak. Milliler

A Milli Takım kampı başladı!

A Milli Takımımız, 2011 yılının ilk milli maçını oynayacağı Güney Kore karşılaşması için belirlenen aday kadrosu İstanbul'da toplandı.

 

A Milliler, Güney Kore maçı için ilk antrenmanını Pazartesi günü saat 19.00'da Fiyapı İnönü Stadı'nda yapacak. Milliler, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait bir uçakla 8 Şubat Salı günü Trabzon'a gidecek ve Novotel'de kampa girecek.

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 8 Şubat Salı günü iki futbolcunun katılımıyla saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından gerçekleştirilecek antrenmanla da milli takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

 

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 9 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak.

 

Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından 23.50'de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait uçakla İstanbul'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler