A Milli kadro açıklandı

2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 12 kişilik kadrosu belli oldu.30 Ağustos’ta İspanya’da başlayacak olan 2014 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek ay-yıldızlıların kadrosu, Doğuş Balbay ve Melih Mahmutoğlu’nun da kad

A Milli kadro açıklandı

2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 12 kişilik kadrosu belli oldu.

30 Ağustos’ta İspanya’da başlayacak olan 2014 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek ay-yıldızlıların kadrosu, Doğuş Balbay ve Melih Mahmutoğlu’nun da kadrodan çıkarılmasıyla son şeklini aldı. Dominik Cumhuriyeti, Finlandiya, Yeni Zelanda, Ukrayna ve ABD ile birlikte C Grubu’nda yer alan Milliler, grup maçlarını Bilbao kentinde oynayacak.

Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Takım’ın 12 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Sinan Güler, Barış Ermiş, Barış Hersek, Emir Preldzic, Kerem Tunçeri, Oğuz Savaş, Kerem Gönlüm, Ender Arslan, Ömer Aşık, Cenk Akyol, Furkan Aldemir, Cedi Osman."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor