A Milli Futbol takımına men riski!

Tükiye’deki gelişmeleri yakından takip eden UEFA, özellikle kulüplere öngörülecek cezaları yeterli bulmaz ise bazı takımlar Avrupa kupalarından men edebilecek. UEFA’nın kendi disiplin talimatını çalıştıracağına kesin gözüyle bakılırken, federasyonun milli

A Milli Futbol takımına men riski!

Tükiye’deki gelişmeleri yakından takip eden UEFA, özellikle kulüplere öngörülecek cezaları yeterli bulmaz ise bazı takımlar Avrupa kupalarından men edebilecek.

 

UEFA’nın kendi disiplin talimatını çalıştıracağına kesin gözüyle bakılırken, federasyonun milli takımları bu cezaların dışında tutma çabasının karşılık görebileceği ileri sürüldü.

 

TFF’nin bu durumda FIFA ile UEFA’ya yapacağı savunmada, “Kararın gecikmesi mevcut federasyonun suçu değil. Biz en kısa sürede konuyu bağımsız yargı kurullarımıza sevk ettik. Onların vereceği kararlar bağımsızdır ve federasyonun bunların üzerinde herhangi bir tasarrufu olamaz” diyecek. Federasyonun bu aşamada kusurunun bulunmadığı ve dolayısıyla milli takımların uluslararası organizasyonlardan men edilmesinin haksızlık olacağının altı çizilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor