"9. Kupayı Trabzon'a Getiririz"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek 9. kupayı müzelerine getirmek istediklerini söyledi.  Yener, Ankara'ya hareketleri öncesi Trabzon Havalimanı'ndayaptığı açıklamada, 2010 yılında Şanlıurf

"9. Kupayı Trabzon'a Getiririz"
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek 9. kupayı müzelerine getirmek istediklerini söyledi. 
 
Yener, Ankara'ya hareketleri öncesi Trabzon Havalimanı'ndayaptığı açıklamada, 2010 yılında Şanlıurfa'da yine Fenerbahçe ile oynadıkları maçı 3-1 kazanarak kupayı müzeleri getirdiklerini hatırlattı. O finalin ardından rakipleri ile ikinci kez finalde karşılaşacaklarını ifade eden Yener, şunları söyledi: 
 
"Tabi ki çok zor geçecek bir kupa finali. Burada önemli olan futbolcu arkadaşların buna inanmaları ve kupayı alabilme adına sahada her türlü mücadeleyi verecek olmaları. Teknik kadro ve futbolcularımızdan bu anlamda son derece olumlu sinyaller aldık. Umuyorum çarşamba akşamı 9. kupayı Trabzon'a getiririz." 
 
Müsabakanın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesinin düşük olmasının iki takım taraftarları açısından da dezavantaj olduğuna değinen Yener, "Stadın ikiye bölündüğü düşünüldüğünde de iki tarafın taraftarı açısından da çok büyük bir yekün tutmayacak. Trabzonspor olarak bize ayrılacak 60 bin bileti bile bitirebilirdik. Ama önemli olan stadyumda olanların orada, televizyonları başında olanların da gönülden destekleri ile umuyorum kupa Trabzon'a gelir." dedi. 
 
Fenerbahçe İLE OYNAMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUZ 
 
Maçın Fenerbahçe ile olmasının hem daha anlamlı hem de stresli geçmesine neden olduğunu anlatan Yener, kupanın kendileri için neler ifade ettiğine dair şunları söyledi: 
 
"Bu sezon özellikle ligdeki olumsuz sonuçlardan sonra kupa bizi hedefimize ulaştıracak önemli yollardan birisi. Ama Avrupa'yı garantilemiş olmak da futbolcularımızın maça daha rahat çıkmalarına neden olacaktır. Futbolcularımıza da teknik kadromuza da güveniyoruz. Sonucun da güzel olacağına inanıyorum." 
 
Yener, futbolda artan şiddet olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada ise "Sonuçta bu bir oyun. Bunu bu derece germek son derece yanlış. Tabi burada hepimizin suçu var. Dolayısıyla bu bir maç, sonuçta bir kupa. Bundan sonra kupalar ve maçlar her zaman olacak. Dünyanın sonu değil. Bana göre insan hayatı bütün kupalardan, her şeyden daha kıymetli." değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler