9 dakikada 5 gol attı

Almanya Bundesliga 6. hafta maçında Bayern Münih ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Bayern ikinci yarı bulduğu gollerle sahadan 5-1 galip ayrıldı.   Ev sahibinin golleri 51, 52, 55, 57 ve  60. dakikalarda Robert Lewandowski'den gelirken, Wolfsburg'un tek

9 dakikada 5 gol attı
Almanya Bundesliga 6. hafta maçında Bayern Münih ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Bayern ikinci yarı bulduğu gollerle sahadan 5-1 galip ayrıldı.
 
Ev sahibinin golleri 51, 52, 55, 57 ve  60. dakikalarda Robert Lewandowski'den gelirken, Wolfsburg'un tek golü 26. dakikada Caliguiri kaydetti.
 
Bu sonucun ardından Bayern Münih 6'da 6 yaparak puanını 18'e çıkarırken, Wolfsburg 11 puanda kaldı.
 
 
 
REKORLARIN ADAMI LEWANDOWSKİ
Bayern Münih'in Wolfsburg'u 5-1 yendiği maçta 9 dakikada 5 gol atan Lewandowski tarihe geçti. Bundesliga tarihinin en hızlı atılan 5 golü ve yedek olarak oyuna girip 5 gol atan ilk oyuncu olarak kırılması zor bir rekora imza attı. Ayrıca Lewandowski Bayern Münih kariyerinde ilk kez 1 maçta 2'den fazla gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler