8 futbolcuya fuhuş şoku!

Arjantin'de 1 Temmuz'da başlayacak Amerika Kupası erkekler 22 yaş altı futbol şampiyonasına katılan Meksika'da, kamp sırasında fuhuş yaptıkları ortaya çıkan 8 milli futbolcunun kadrodan çıkarıldıkları bildirildi.İspanyol haber ajansı EFE'nin verdiği haber

8 futbolcuya fuhuş şoku!

Arjantin'de 1 Temmuz'da başlayacak Amerika Kupası erkekler 22 yaş altı futbol şampiyonasına katılan Meksika'da, kamp sırasında fuhuş yaptıkları ortaya çıkan 8 milli futbolcunun kadrodan çıkarıldıkları bildirildi.

İspanyol haber ajansı EFE'nin verdiği haberde, aralarında Barcelona'da oynayan Jonathan Dos Santos'un da bulunduğu Meksika Milli Takımı'ndan 8 futbolcunun, kamp yaptıkları Ekvator'un Quito kentindeki otele hayat kadını alarak fuhuş yaptıkları belirtildi.

Fuhuş yapılan gecenin ardından Meksika'nın hazırlık maçı oynadığı ve bu sırada bazı futbolcuların odalarından IPads, IPhone gibi birçok eşyanın çalındığı açıklanırken, otel müdürünün kendilerini korumak için hayat kadınlarının içeriye alındığı güvenlik kameralarındaki görüntüleri gösterdiği kaydedildi. Verilen bilgilerde, ilk görüş olarak odalarda meydana gelen soygunların hayat kadınları tarafından yapıldığı öne sürüldü.

Meksika Futbol Federasyonu, skandala karışan 8 futbolcuya 50 biner pesos (yaklaşık 3 bin avro) para cezası ile 6 ay süreyle milli takımdan uzaklaştırma cezası verdi. Olaya karışan Jonathan Dos Santos, Nestor Vidrio, Calderon, Cortes, Jimenez, Cabrera, Jorge Hernandez ve Marca Fabian'ın yerine Kristian Alvarez, Antonio Gallardo, Edgar Pacheco, Alan Pulido, Emilio Orrantia, Ulises Davila, Diego de Buen ve Osvaldo Alanis'in milli takıma çağrıldıkları duyuruldu.

Meksika Futbol Federasyonu Başkanı Hector Gonzalez İnarritu, ''Futbolcular çocuk değil ve yaptıklarından sorumlular. Henüz gençler ve bir hata yaptılar ama umarım bu büyümelerine yardımcı olur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler