"7 futbolcuyu transfer ettik"

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkan yardımcısı Gökhan Küçükakyüz, 7 futbolcu transfer ettiklerini söyledi. Küçükakyüz, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak yeniden yapılanma içinde olduklarını belirterek, "Ofspor olarak misyonu

"7 futbolcuyu transfer ettik"

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'un kulüp başkan yardımcısı Gökhan Küçükakyüz, 7 futbolcu transfer ettiklerini söyledi.

Küçükakyüz, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak yeniden yapılanma içinde olduklarını belirterek, "Ofspor olarak misyonumuzu değiştirdik. Yaşlı ve pahalı futbolcu almak yerine genç ve gelecek vadeden Oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade eden Küçükakyüz,

"Tokatspor'un kalecisi Erol Tırpan'ı kadromuza kattık. Bunun yanında Siirtspor'dan Muhammet Kaya, Sivasspor'dan İslam ve Kahan, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'dan Onur, 1461 Trabzon'dan Muhammet, Lüleburgazspor'dan Yusuf Abdioğlu'nu da renklerimize bağladık. Transfer çalışmalarımız sürüyor ve görüşme halinde olduğumuz Oyuncular var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler