Şike için Malatya'dan Trabzon'a yürüdü

Trabzonspor taraftarları 3 temmuz şike sürecinin 2 yıl dönümünde suçluların cezalandırılmasını istedi.

Trabzonspor taraftarları 3 temmuz şike sürecinin 2 yıl dönümünde suçluların cezalandırılmasını istedi

Trabzonspor taraftarı Temiz Futbol Eylemlerini sürdürüyor. 3 Temmuz Şike sürecinin ikinci yıl dönümü nedeniyle Bordo mavili ekibin taraftarları bu gün Atatürk alanında Temiz futbol eylemi yaptı. Eyleme Temiz futbol için 10 hazirande Malatya’dan yola çıkan ve Trabzon’a kadar 655 kilometre yol yürüyen bordo mavili ekibin taraftarı Yunus Metin’de katıldı.

Atatürk alanında yapılan Temiz futbol eylemi için 500 e yakın taraftar toplanırken Trabzon’a gelen Yunus Metin taraftarlar tarafından omuzlara alınarak Atatürk alanına kadar omuzlarda taşındı. Trabzonsporlu taraftarlar 3 temmuz sürecinde adaletin tecellisi için 655 kilometre yol yürüyerek Malatya’dan yürüyerek Trabzon’a gelen Malatayalı Yunus Metin’i Trabzonspor taraftarı “ Trabzon’a hoş geldin sloganları ile karşıladılar.

Trabzonspor taraftarı Yunus Metin bir eliyle cebindeki para bir eliylede kafasını göstererek “ Şike burayla burası arasında yapılıyor demesi dakikalarca alkış aldı

Taraftarlar eylem de öncelikle “ Öyle bir lig istiyoruz ki Şike’den uzak,” “ Düşürün ulan Düşürün Ulan Şike Yapanı Düşürün Ulan “ “ Yıldırım Demirören Yeter, Federasyon istifa şeklinde sloganlar attılar.Taraftarlar ellerinde çeşitli döviz ve pankartlarla birlikte Şike sürecini protesto ettiler

Törende bir konuşma yapan Yunus Metin “ Temiz Futbol eylemi için yürüdüğünü belirterek 2010-2011 sezonunu şampiyonu Trabzonspordur. Temiz Adaletin yerini bulması TFF’nin Trabzonspor’a kupayı vermesi gerekir.Ben bu yürüyüşü temiz futbol için yaptım.Trabzon’dakı dostlarıma bana gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” Yürüyüş srısanda sadece Sivasspor taraftarından tehpki gördüm. Beşiktaş taraftarı ise bu yürüyüşte bana destek verdi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler