61 puanla Türkiye şampiyonu oldular

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kız judo takımı, 33 ayrı ilden 310 sporcunun katıldığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı,

61 puanla Türkiye şampiyonu oldular
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kız judo takımı, 33 ayrı ilden 310 sporcunun katıldığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Bilecik’te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Final müsabakaları sonucunda 61 puan toplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, geçen sene hayata geçen Anadolu Yıldızlar Liginde Trabzon bayan judo Kız takımının büyük bir başarı gösterdiğini belirterek, şampiyon olmalarının kendilerini çok utlu ettiğini, alınan başarının 2012 yılında kurulan ve bir ayağının Trabzon’da devam ettiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ninde katkısının olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.  


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor