"6-7-8 tane atmamız gerekiyordu"

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında 4-0 kazandı.Maçın ardından takımın teknik patronu Şenol Güneş yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu; "Maçtan önce bulunduğumuz yerin bizi rahatsız ettiğini k

"6-7-8 tane atmamız gerekiyordu"

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında 4-0 kazandı.

Maçın ardından takımın teknik patronu Şenol Güneş yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu;
 
"Maçtan önce bulunduğumuz yerin bizi rahatsız ettiğini konuşmuştuk. Her maç olduğu gibi bu maçı da kazanmak zorundayız. Enteresan bir lig yaşıyoruz. İki puanla şampiyonun belirlendiği yılların aksine bu sene takımlar ortalamada iki puanının altında gidiyor. Bu havada bize destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza da teşekkür ederim"
 
"Geride kalmanın verdiği sıkıntıyla birlikte takımımız şu an beklenen görüntüde değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Kırılgan bir takım olduk. Müsabaka kazanıp rahat oynamıyoruz. 9-10 puan daha şu an yukarıda olmamız gerekiyordu. Beklentisi yüksek olan bir kulüp olarak daha iyi oyun daha iyi yerde olmamız gerek. Bugün 4 tane attık ama belki 6-7-8 tane atmamız gerekiyordu. 1-0'dan sonra biraz daha durduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor