58. madde kararı alındı mı!

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, 58. maddesi ile ilgili tasviye nitelikli karar aldıkları hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, Kulüpler Birliği yönetiminin Futbol Disiplin Talima

58. madde kararı alındı mı!

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, 58. maddesi ile ilgili tasviye nitelikli karar aldıkları hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, Kulüpler Birliği yönetiminin Futbol Disiplin Talimatı'nın 58. maddesi ile ilgili herhangi bir tavsiye nitelikli karar almadığını bildirdi.

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı ve Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futbolunun içinde bulunduğu hassas durum ve kendi mesuliyetinin bilincinde olan Kulüpler Birliği Yönetimi'nin, tutarsız ve ikilemli beyanatlar ve icraatlardan uzak durma prensibinde olduğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun demokratik bir seçimle iş başına geldiğini hatırlatan Akıncıoğlu, TFF'nin Türk futbolu ile ilgili her türlü idari kararı alma yetkisine sahip yegane merci olduğunu söyledi.

Akıncıoğlu, ''Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu'nun 58. madde ile ilgili herhangi bir kararı bulunmamaktadır. TFF'nin yetki ve inisiyatifinde bulunan kararlarla ilgili birliğimize mesnetsiz atıfta bulunulmasını üzüntüyle karşılıyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor