50 milyon euroluk adam konuştu !

Brezilya milli takımı kampında bulunan Hulk, 50 Milyon Euro'ya Zenit'e transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Porto'dan Rus takımı Zenit'e transfer olan Hulk, Brezilya milli takımının kampında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu menajeri arayıp ona tr

50 milyon euroluk adam konuştu !

Brezilya milli takımı kampında bulunan Hulk, 50 Milyon Euro'ya Zenit'e transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Porto'dan Rus takımı Zenit'e transfer olan Hulk, Brezilya milli takımının kampında açıklamalarda bulundu.

 

Yıldız oyuncu menajeri arayıp ona transferin bittiğini söylemeden önce Zenit'e transfer olacağına inanmadığını söyledi.

Brezilya milli takımının Güney Afrika ile yapacağı hazırlık maçı öncesi basın toplantısında konuşan Hulk, "Ben Porto'da devam edeceğimi düşünüyordum ama menajerim bana Zenit'le anlaşma olduğunu söyledi. Zaten benimle Zenit arasında yüzde 90 herşey tamamdı, sadece kulüplerin anlaşmasını bekliyorduk. Bu anlaşmadan dolayı mutluyum. Geriye dönüp baktığımda buraya gelmek için yaptıklarımı görüyorum. En büyük transferlerden birisi oldu bu. İnsanlar benden daha iyi oynamamı daha çok koşmamı isteyecekler fakat sahada herkes eşittir. Sorumluluğum büyük ama ben mutluyum." açıklamalarında bulundu.

 

Basın toplantısında konuşan bir başka yıldız oyuncu ise PSG ile anlaşmış olan Lucas Moura oldu. Moura yaptığı açıklamada, "Biz sahadayken herşeyimizi vermeye ve en iyisini yapmaya çalışırız ama tabi ki transfer ücretleri ve alınan maaşlar düşünüldüğünde sorumluluklar artıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler