"5 maçın sonucu biliniyordu"

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın savcılıkla yaptığı görüşmelerin ardından ilginç bilgilere ulaştığı öğrenildi.Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi.Önce İstanbul Adliyesi’ne giderek Savcı Mehmet Berk ile y

"5 maçın sonucu biliniyordu"

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın savcılıkla yaptığı görüşmelerin ardından ilginç bilgilere ulaştığı öğrenildi.

Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi.

Önce İstanbul Adliyesi’ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye’deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.

Savcılık, “Biz, F.Bahçe’nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor” dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.

"AYDINLAR: DURUM VAHİM" SAYFA 2'DE

 


Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum” dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, “F.Bahçe’nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği” kanaatinin oluştuğu kaydedildi.

"LİGLER ERTELENEBİLİR" SAYFA 3'TE

 


UEFA’nın, 15 Temmuz’daki Devler Ligi ön eleme kuraları nedeniyle federasyondan bilgi istediği ancak TFF’nin savcılıktan raporlar gelmediği için eli kolu bağlandığı bildirildi. Eğer sürecin uzaması halinde 5 Ağustos’ta başlayacak liglerin ertelenmesinin düşünüldüğü ifade edildi.

"PAZARTESİ KARAR YOK" SAYFA 4'TE

 


TFF yönetimi, 11 Temmuz’da saat 14.00’te Süper Lig başkanlarını toplantıya çağırdı. Ancak toplantının bilgi verme amacı taşıdığı ve karar alınmayacağı kaydedildi. Aydınlar ise gün içinde önce “15 Temmuz’a kadar karar vermeye çalışacağız”, sonra “Soruşturmanın bitmesini bekleyeceğiz” diyerek kafa karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor