5 golden 3'ü yanlış kaleye!

İngiltere Premier Lig 15. hafta karşılaşmasında West Ham United'ı ağırlayan Liverpool, taraftarı önünde 4-1 kazanarak yeniden yükselişe geçmeyi başardı.Maçtaki gol perdesi 42. dakikada West Ham United'ın savunmacısı Guy Demel'in kendi kalesine attığı goll

5 golden 3'ü yanlış kaleye!

İngiltere Premier Lig 15. hafta karşılaşmasında West Ham United'ı ağırlayan Liverpool, taraftarı önünde 4-1 kazanarak yeniden yükselişe geçmeyi başardı.

Maçtaki gol perdesi 42. dakikada West Ham United'ın savunmacısı Guy Demel'in kendi kalesine attığı golle açıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Liverpool, 47. dakikada Sakho ile farkı 2'ye çıkardı.

Ancak 66. dakikada bu kez kendi kalesine gol atan isim Liverpool'dan Martin Skrtel oldu ve skor 2-1'e geldi. Merseyside ekibinin Uruguaylı yıldızı Luis Suarez 81. dakikada sahneye çıktı ve takımını rahatlatan golü atarak durumu 3-1'e taşıdı.

Karşılaşmanın 84. dakikasında ise Joey O'Brien bu kez kendi ağlarını sarsan isim olurken bu maçta kendi kalesine gol atan üçüncü kişi oldu. Ve Liverpool taraftarı önünde 4-1 galip geldi.

Öte yandan West Ham United'ın yıldızı Kevin Nolan, 83. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Chelsea'nin puan kaybettiği haftada Liverpool kazanarak puanını 30 yaptı ve yeniden ikinci sıraya yükseldi. West Ham ise 13 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler