5 futbolcuyla yollar ayrılıyor

 Çaykur Rizespor'da ikinci yarı hazırlıkları teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde başladı. Rize Atatürk Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi deneyimli teknik direktör Denizli futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Yeşil mavililer daha son

5 futbolcuyla yollar ayrılıyor

 

Çaykur Rizespor'da ikinci yarı hazırlıkları teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde başladı.
 
Rize Atatürk Stadyumu'nda yapılan antrenman öncesi deneyimli teknik direktör Denizli futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Yeşil mavililer daha sonra da kondisyoner Stefano Moreno eşliğinde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
 
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda Kenan, Fahri, Erhan, Caner ve İlyas takımdan gönderilen ilk isimler oldu. 16 kişilik bir kadro ile çalışmalara başlayan Çaykur Rizespor'da bu akşam ülkesinden dönecek olan kaleci David Loriya ile Hassan Hossam yarın çalışmalara katılacak. Nijerya milli takımında bulunan Kalu'nun ise 4 hafta sonra Rize'ye gelmesi bekleniyor.
 
DENİZLİ: LİGE AYRI BİR RENK VE KEYİF VERECEĞİMİZE İNANIYORUM
 
İkinci yarı hazırlıklarını mümkün mertebe Rize'de sürdüreceklerini ifade eden Denizli, bu çalışmalarda bir hedefleri olduğunu ancak bir mucize yaratmak için burada olmadığını söyledi. Denizli, şöyle konuştu: Buradaki şartları en iyi şekilde değerlendirmek durumundayız. Kadro yapımız, ilk yarıda oynadığımız maçlar, bundan sonra oynayacağımız maçlarla hep bir değerlendirme altında olacağız. Düşündüklerimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Burada uzun süreli bir çalışma yapmak için bulunuyorum. Bu uzun çalışma çerçevesinde hedeflerimizi gerçekleştirirsek mutluluğumuz bir kat daha büyük olacak. Ama zor bir yarışın içerisine giriyoruz. Şu anda yeterli kadro yapısına sahip değiliz. Bunu sayı olarak biraz çoğaltmamız gerekiyor. Takımımızda yaşadıkları ağır sakatlıklar nedeniyle aramıza katılamayacak olan arkadaşlar var. Bütün bu koşulları değerlendireceğiz. Bu lige ayrı bir renk ve keyif vereceğimize inanıyorum. Bu, içeride dışarıda futbol adına sadece bu lige değil ülke adına yapılacak bir çalışmanın başlangıcı olacak. Umut ediyorum örnek bir çalışma olur. Bu alandaki görüntüler artarak devam eder.
 
CERNAT'TA OLUMLU GELİŞME SİNYALİ
 
Denizli, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek Florin Cernat ile ilgili bugün bir gelişme yaşanabileceğini söyledi. Denizli, "Transfer süper ligde veya 1'inci ligde zordur. Beyni, yüreği ve fiziği ile yaşayacak profilde futbolcu alacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor