5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi

Spor Toto 2.ligin yeni temsilcisi Gümüşhanespor, iç transferde kadrosunda yer alan 5 futbolcuyla 3'er yıllık sözleşme imzaladı.  Tekke Beldesi'deki kulüp tesislerinde As Başkanlar Günay Uslu ve Fazlı Ceylan ile kulüp müdürü Yücel Nas'ın katıldığı imza tör

5 futbolcunun sözleşmesi yenilendi
Spor Toto 2.ligin yeni temsilcisi Gümüşhanespor, iç transferde kadrosunda yer alan 5 futbolcuyla 3'er yıllık sözleşme imzaladı. 
 
Tekke Beldesi'deki kulüp tesislerinde As Başkanlar Günay Uslu ve Fazlı Ceylan ile kulüp müdürü Yücel Nas'ın katıldığı imza törenine orta saha oyuncusu Tekin Adar, Gökhan Karali ve defans oyuncusu Koray Uysal 3'er yıllık imza attı.
 
Bu yıl ikinci ligde Gümüşhane'yi en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturmak istediklerini belirten As Başkanlar Uslu ve Ceylan, "Geçen yıl 2. lige çıkmamızda büyük katkıları olan futbolcularımızla anlaşıyoruz. Bu yıl daha zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. Bunun için iç ve dış transferi biran önce sonlandırmak için çalışmalarımız devam ediyoruz" dedi.
 
Kendilerini 3 yıl daha kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Adar, Uysal ve Karali ise kulüpleriyle anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kırmızı beyazlı kulüpte orta saha oyuncuları Ali Kılıç ve Ali Özgür Basa ile önceki günlerde 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor