5 dakikalık futbolcu vefat etti!

Manisa 1. Amatör Küme’de mücadele eden Gördes Belediyespor antrenörü Aziz Altıntaş’a “Hocam ne olur eğer bu dünyadan futbol oynamadan gidersem gözüm açık gider” diyerek futbolcu olmak istediğini söyleyen 24 yaşındaki Ercan Aygül’e futbolcu lisansı çıkarıl

5 dakikalık futbolcu vefat etti!

Manisa 1. Amatör Küme’de mücadele eden Gördes Belediyespor antrenörü Aziz Altıntaş’a “Hocam ne olur eğer bu dünyadan futbol oynamadan gidersem gözüm açık gider” diyerek futbolcu olmak istediğini söyleyen 24 yaşındaki Ercan Aygül’e futbolcu lisansı çıkarıldı.

Gördes’te mobilyacılık yapan ve sevilen bir esnaf olarak bilinen 4 yıllık evli ve bir kız çocuğu babası Aygül, cumartesi günü Gördes Belediyespor’un formasını giyerek takımın ilk 18’inde Akhisar Yıldırımspor maçına çıktı.

Maçın 85. dakikasında oyuna alınan Aygül, 5 dakikalığına da olsa hayalini kurduğu formaya kavuştu. Salı sabahı oturduğu evde kalp krizi geçiren Aygül, tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler