444 transfer için soruşturma

Arjantin'de geçtiğimiz ay başlayan soruşturmada aralarında Kun Agüero, Javier Mascherano ve Pablo Zabaleta'nın da bulunduğu 444 futbolcu hakkında soruşturma açıldı. Geçtiğimiz ay gündeme gelen ve Arjantin futbolunu sarsan vergi kaçakçılığı iddiaları gün g

444 transfer için soruşturma

Arjantin'de geçtiğimiz ay başlayan soruşturmada aralarında Kun Agüero, Javier Mascherano ve Pablo Zabaleta'nın da bulunduğu 444 futbolcu hakkında soruşturma açıldı.

 

Geçtiğimiz ay gündeme gelen ve Arjantin futbolunu sarsan vergi kaçakçılığı iddiaları gün geçtikçe yeni bir boyut kazanıyor. Ağustos ayında 35 transfer hakkında incelemelerde bulunan vergi otoriteleri, cuma günü ise çalışmaları genişleterek federal yargıdan tam 444 transfer hakkında bilgi istedi.

 

El Pais'te yer alan habere göre hakim Norberto Oyerbide, soruşturmanın sadece vergi kaçakçılığı ile ilgili olmadığını ayrıca kara para aklama iddialarını da araştırdıklarını söyledi.

 

Soruşturma kapsamında transferleri incelenen oyuncular arasında hayli tanıdık isimler de göze çarpıyor. Şu an İspanya'da forma giymekte olan Javier Mascherano(Barcelona), Martin Demichelis (Malaga), Ever Banega, Pablo Piatti(Valencia) bu tanıdık isimler arasında.

 

Ayrıca yolu bir zamanlar İspanya'ya düşmüş olan ve şuan Brezilya liginde İnternacional'de forma giyen Diego Forlan, Andres D'Alessandro, Jesus Datolo ile birlikte futbol hayatına Manchester City'de devam eden Pablo Zabaleta da hakim tarafından incelenen isimlerden bazıları.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler