4 yıllık galibiyet özlemi bitsin!

Zirve mücadelesinde avantaj kaybeden Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda konuk olacağı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında 4 yıllık galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor.Rakibini, İstanbul'da en son 10 Eylül 2006'da yenen Bordo-mavililer, bu tarihten sonra

4 yıllık galibiyet özlemi bitsin!

Zirve mücadelesinde avantaj kaybeden Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda konuk olacağı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında 4 yıllık galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor.

Rakibini, İstanbul'da en son 10 Eylül 2006'da yenen Bordo-mavililer, bu tarihten sonra Beşiktaş karşısında galibiyet elde edemedi.
Trabzonspor'un başına gelmesiyle birlikte takımına hep ilkleri yaşatan teknik direktör Şenol Güneş, Bordo-mavili takımın 4 yıldır İstanbul'da mağlup edemediği Beşiktaş'ı devirerek bir ilk daha yaşatmak istiyor. Şampiyonluk yarışında avantaj kaybeden Trabzonspor, ezeli rakibini İstanbul'da devirip, yeniden çıkışa geçerek moral bulmayı hedefliyor.

2010 yılında oynadığı İstanbul takımlarına karşı mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor'un 2011 yılında ise galibiyeti bulunmuyor. İstanbul takımları karşısında yeni yılın ilk maçını Fenerbahçe karşısında oynayan Trabzonspor, rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Yeni yılın ilk büyük zaferini Beşiktaş karşısında almak isteyen Bordo-mavililer 4 yıldır süren özlemi ise dindirmenin planlarını yapıyor.

Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında İstanbul'da son yıllarda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:
10 Eylül 2006 - 5. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 2-3
16 Mart 2008 - 26. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 3-0
15 Şubat 2009 - 20. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1
10 Nisan 2010 - 29. Hafta Beşiktaş- Trabzonspor: 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor