4 oyuncuyu renklerine bağladılar

  Dış transfere hızlı giren Bordo-Mavi-Beyazlılar, 1461 Trabzon'dan 3, Trabzon amatör küme takımlarından Gençlerbirliğinden bir futbolcuyu renklerine bağladı.Bugün Ofspor Tesislerine gelen 4 futbolcu, Ofspor Komitesinden Başkan Ercan Saral , Genel kaptanl

4 oyuncuyu renklerine bağladılar

 

 

Dış transfere hızlı giren Bordo-Mavi-Beyazlılar, 1461 Trabzon'dan 3, Trabzon amatör küme takımlarından Gençlerbirliğinden bir futbolcuyu renklerine bağladı.

Bugün Ofspor Tesislerine gelen 4 futbolcu, Ofspor Komitesinden Başkan Ercan Saral , Genel kaptanlar Sultan Süha Tellioğlu, İsmet Bulut ve Şükrü Atasoy ile görüşerek anlaştılar.

 

of1.20120710205155.jpg

Kulüp Başkanı Ercan Saral , futbolcular ile anlaşmaktan memnunluk duyduklarını belirterek: "Hocamızın istekleri doğrultusunda bu transferleri yaptık.Genç kardeşlerimden çok çalışıp Ofspor'a yararlı olmalarını bekliyorum.Biz görevimizi yaptık.Şimdi sıra onlarda" dedi.

 

of2.20120710205207.jpg

 

Futbolcular ise Ofspor'da olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor