4 futbolcu domuz gribi oldu!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de 4 futbolcu ile teknik direktör yardımcısı İcke Haessler domuz gribine yakalandı.Express gazetesinde yer alan haberde, Haessler'in yanı sıra Youssef Mohamad, Kevin McKenna, Miso Brecko ve Ko

4 futbolcu domuz gribi oldu!

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de 4 futbolcu ile teknik direktör yardımcısı İcke Haessler domuz gribine yakalandı.

Express gazetesinde yer alan haberde, Haessler'in yanı sıra Youssef Mohamad, Kevin McKenna, Miso Brecko ve Konstantinos Giannoulis adlı futbolcuların domuz gribine yakalandıkları ve bir doktorun takımı hastalık hakkında bilgilendirdiği belirtildi.

Teknik direktör Frank Schaefer, oyuncuların H1N1 virüsünün bir türüne yakalandıklarını, ancak paniğe yol açacak bir durumun olmadığını ifade etti.

Haberde, hastalığa yakalanan 5 kişinin takımdan ayrı oldukları ve 1 hafta boyunca spor yapmayacakları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler