4 futbolcu aday kadrodan çıkarıldı

Yurt dışı hazırlık kampı için bugün Avusturya'ya gidecek olan A Milli Takım'da üç futbolcu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Ailevi nedenlerden dolayı dün kendisine izin verilen Tolga Zengin de aday kadronun dışında kalan diğer isim oldu. A

4 futbolcu aday kadrodan çıkarıldı

Yurt dışı hazırlık kampı için bugün Avusturya'ya gidecek olan A Milli Takım'da üç futbolcu sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

 

Ailevi nedenlerden dolayı dün kendisine izin verilen Tolga Zengin de aday kadronun dışında kalan diğer isim oldu.

 

A Milli Takım Sağlık Ekibi Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya tarafından verilen bilgiye göre, İstanbul'da yapılan kontrollerde Gökhan Gönül'ün sağ uyluk biceps kasında grade II-III yırtık tespit edildi.

 

Oyuncunun tedavisine İstanbul'da devam edilecek. Sağ ayak bileğinde geçirilmiş bağ lezyonu ve kemik ödemi bulunan Olcan Adın tedavi amaçlı olarak aday kadrodan çıkarıldı. Geçtiğimiz ay iki kasığından ameliyat geçiren Mehmet Ekici'nin de tedavisinin kulübünde devam etmesinin uygun olacağına karar verildi.

 

Aday kadrodan çıkarılan futbolcuların dışında sağ dizinde sakatlık bulunan Sinan Bolat ve sol dizinde enfeksiyon tespit edilen Volkan Demirel'in tedavilerine milli takım kampında devam edilecek.

 

Bu futbolcular, sakatlıklarında yeterli iyileşme sağlandığı takdirde özel maçlarda forma giyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler