380 maç arasında F.Bahçe ve G. Saray’da var iddiası

Haber61.NET - Spor Servisi - Avrupa Polis Ajansı, geniş çaplı yapmış olduğu araştırmada 380 futbol müsabakasında şike olduğunu tespit etti. 380 maçın içerisinde Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi müsabakaları da var!Bu 380 karşılaşmalar

380 maç arasında F.Bahçe ve G. Saray’da var iddiası

Haber61.NET - Spor Servisi - Avrupa Polis Ajansı, geniş çaplı yapmış olduğu araştırmada 380 futbol müsabakasında şike olduğunu tespit etti. 380 maçın içerisinde Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi müsabakaları da var!

Bu 380 karşılaşmalar arasında Fenerbahçe ile Galatasaray’ında maçlarının da olduğu iddia edildi.

İddianın sahibi Talip Dogan Karlibel. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’de paylaşımlarda bulunan Karlıbel “Ben 79 maçın sadece 2-3 de FENERBAHÇENİN Adının geçtiğini söylüyorum Ne ilginç ise GALATASARAYIN bir maçınla ilgilide bilgiler var” Kelimelerine yer vererek iddialarda bulundu.

iddia1.jpg

Öte yandan karlıbel Trabzonspor ile ilgilide Twitter hesabından iddialarda bulundu.

iddia2.jpg

Takipçilerine göndermiş olduğu mesajların bir tanesinde “CAV CAV, HALİL ÜNAL ve DEMİRÖREN Aziz yıldırım talimatıyla TRABZONSPORU dolaylı yoldan düşürme yoluna gideceklerdi Deşifre ettik.”kelimelerine yer verdi. 

iddia3.jpg

iddia4.jpg

 

Bu iddialar Türk futbolunda derin depremler uyandırır 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler