3 Türk sporcu finale yükseldi!

Mersin Olimpik Yüzme Havuzu'nda gündüz seansında yapılan elemelerde mücadele eden 8 Türk sporcudan 3'ü finale kalırken, 5 sporcu elendi.  Kadınlar 50 metre kurbağalamada Dilara Buse Günaydın, 200 metre kelebekte Melisa Akarsu ve erkeklerde de 50 metre kur

3 Türk sporcu finale yükseldi!
Mersin Olimpik Yüzme Havuzu'nda gündüz seansında yapılan elemelerde mücadele eden 8 Türk sporcudan 3'ü finale kalırken, 5 sporcu elendi. 
 
Kadınlar 50 metre kurbağalamada Dilara Buse Günaydın, 200 metre kelebekte Melisa Akarsu ve erkeklerde de 50 metre kurbağalamada Demir Atasoy finale yükseldi.
 
Kadınlar ve erkeklerde 4x100 metre karışık bayrak yarışlarında finalde kulvarların belirlenmesi için mücadele edildi. Türkiye iki yarışı da dördüncü sırada tamamladı. 
 
Erkeklerde 50 metre kurbağalamada Ömer Arslanoğlu, 200 metre kelebekte Halim Lafçı ve Gönen Kara, kadınlarda 50 metre kurbağalamada Ceren Dilek ve 200 metre kelebekte Iris Rosenberger elendi.
 
Yüzmede yarışlar akşam seansında yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor