3 TSli A2 takımla yarın ter dökecek

Mardan Stadı'nda oynanacak ve saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Baki Yiğit ve Ali Şencan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İzzet Balaban. Antalya Ramada Plaza'da kamp yapan A2 Milliler, B

3 TSli A2 takımla yarın ter dökecek

Mardan Stadı'nda oynanacak ve saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Baki Yiğit ve Ali Şencan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İzzet Balaban.

 

Antalya Ramada Plaza'da kamp yapan A2 Milliler, Belarus maçı öncesi bugün saat 14.00'te Mardan Stadı'nda medyaya açık bir antrenman yapacak.

Millilerimiz, Belarus ile 9 Şubat bir karşılaşma daha yapacak. Mardan Stadı'nın 2 nolu sahasında oynanacak bu karşılaşma da saat 14.00'te başlayacak. Bu mücadeledeyi ise Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Serdar Akçer ve Nihat Kaya yapacak, dördüncü hakemlik görevini ise Onur Bostanlıoğlu üstlenecek.

 

A2 Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Ufuk Ceylan, Aydın Yılmaz (Galatasaray), Korcan Çelikay, Ziya Erdal (Sivasspor), Volkan Babacan, Abdullah Durak, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Şişmanoğlu (Kayserispor), Ceyhun Gülselam, Mustafa Yumlu, Ferhat Öztorun (Trabzonspor), Saffet Gurur Yazar, Aykut Akgün (Karşıyaka), Kemal Tokak (Samsunspor), Aykut Demir (Gençlerbirliği), Uğur Uçar, Turgut D. Şahin, Murat Duruer (MKE Ankaragücü), Serkan Şahin (Konyaspor), Cenk Alkılıç (Altay), Mahmut tekdemir, Tevfik Köse, Ali Güzeldal (Büyükşehir Belediyespor), Mehmet Güven, İ.Yiğit Gökoğlan (Manisaspor), murat Ceylan (Gaziantepspor), Ferhat Kiraz (Boluspor), Mehmet Batdal (Konyaspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor