"3 Temmuz'dan daha tehlikeli süreç geliyor"

Kulüpleri zor günlerin beklediğini belirten Demirören, "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç kulüplerimizi bekliyor. Mali kriterler. Biz bazı kriterler bekledik. Vergi borcu çalışan borcu olan kulüplere cezalar vereceğiz. Çarşamba günü UEFA lisans

"3 Temmuz'dan daha tehlikeli süreç geliyor"

Kulüpleri zor günlerin beklediğini belirten Demirören, "3 Temmuz sürecinden daha tehlikeli bir süreç kulüplerimizi bekliyor. Mali kriterler. Biz bazı kriterler bekledik. Vergi borcu çalışan borcu olan kulüplere cezalar vereceğiz. Çarşamba günü UEFA lisansı için son kararları verecek. 3 kulübümüz bu lisans için tehlikede. Bizim aldığımız haberler var kulüplerle görüşüyoruz. Bir de kulüp lisansı var. Bunu alamayanlar da liglere katılamayacak. Göksel Gümüşdağ da kulüp başkanlarına bu konunun hassasiyetini kulüplerimize anlatıyor. Şimdiden medyada transferleri okuyoruz. Oyuncusunun maaşını ödemiyor transfer okuyoruz. UEFA bunları çok yakından izliyor. Biz federasyon olarak yardımcı oluyoruz ama lisansı verememe durumumuz var." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı bazı takımlar hakkında ise, "Beşiktaş ve Trabzonspor anlaşmalarını yaptı. Bursaspor kontrol altında. Galatasaray da kontrol altında ama bir tehlikesi bulunmuyor. Fenerbahçe de Avrupa'ya gideceği içn kontrol altına girecek. Bizim yardımımız olur ama karar UEFA'nındır. Biz sadece uygulayıcı oluruz. Bursa'nın cezasının kalkma durumu yok. İnşallah CAS'tan güzel bir karar çıkar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor