"3 Temmuz süreci bitsin!"

Şike skandalının içerisindeki kulüplerden olan Eskişehirspor'un başkanı sürecin sonlandırılması gerektiğini söyledi.Türk futbolunun zarar gördüğünü belirten Hoşçan, Trabzonspor'un gördüğü zarardan ve çalınan kupasından ise bahsetmedi. Bu sürecin ancak ada

"3 Temmuz süreci bitsin!"

Şike skandalının içerisindeki kulüplerden olan Eskişehirspor'un başkanı sürecin sonlandırılması gerektiğini söyledi.

Türk futbolunun zarar gördüğünü belirten Hoşçan, Trabzonspor'un gördüğü zarardan ve çalınan kupasından ise bahsetmedi. Bu sürecin ancak adalet yerini bulduğunda gerçek şampiyon olan Trabzonspor'un kupasının ait olduğu yere geldiğinde ve suçluların cezasını çektiğinde ancak hafifleyebileceğini bilmeyen Hoşçan kendilerinin haklarını savunacağını söyledi.

UEFA'nın verdiği men cezasıyla ilgili konuşan Hoşcan, kulübün menfaatleri için girişimler yapacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"CAS'tan gelen olay çok canımızı sıktı. Burada moralimiz çok bozuldu. Bu '3 Temmuz' olayı artık bitmeli. Kulüp başkanları ve kulüp yöneticilerinin çok duyarlı olması lazım. Kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Kulüp başkanları arasındaki didişme artık Türk futboluna zarar veriyor. Duyarlı olmamız lazım. Hak ettiğimiz kupaya gitmemiz için bir sürü engel çıktı. Biz yine müracaatımızı yaptık, 2 Temmuz'da yeniden gidiyoruz. Eskişehirspor'un hak ve menfaatleri için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah hak ettiğimizi FİFA onaylarsa Avrupa'ya gideriz, değilse yapacağımız bir şey yok. Çok üzgünüm ama bu duruma sebep olanları önce size sonra Allah'a havale ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler