3. taraftar da tutuklandı!

Fİ-Yapı İnönü Stadyumu’nda geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaş-Bursaspor arasında oynanan futbol maçı öncesi çıkan olaylara karışan firari şüpheli Tuncer G. de tutuklandı. Olaylarla ilgili tutuklu sayısı 3 oldu.Olaylardan sonra polis, kamera görüntülerinden te

3. taraftar da tutuklandı!

Fİ-Yapı İnönü Stadyumu’nda geçtiğimiz Pazar günü Beşiktaş-Bursaspor arasında oynanan futbol maçı öncesi çıkan olaylara karışan firari şüpheli Tuncer G. de tutuklandı. Olaylarla ilgili tutuklu sayısı 3 oldu.

Olaylardan sonra polis, kamera görüntülerinden tespit ettiği 10 kişiyi dün gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen bu kişilerden İbrahim A. ve Onur K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maç günü Bursasporlu taraftarların bulunduğu bölüme bıçakla girerek kavgaya karıştığı polis kameralarına da yansıyan Tuncer G.'nin ise hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Öğle saatlerinde Sultanahmet’teki İstanbul Adliyesi’ne gelen Tuncer G. savcılığa teslim oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Gencer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor